Jens Kromann

Velkommen til min bridgeside

Kopiering fra denne bridgeside

Skrevet af Jens U Kromann
29 Nov 2017
Kopiering fra denne bridgeside


Den lille vignet ved hvert blogindlæg har jeg standardiseret, således at alle indlæg om konventioner nu er forsynet med det lille billede til venstre for denne tekst. Min bridgeside skulle herefter ikke rumme billeder, som er belagt med ophavsret, hvilket vist nok kan være ganske dyrt.

Og nu vi er ved ophavsret: Jeg får af og til spørgsmål om man må bruge konventionsbeskrivelser og lovartikler fra bridge.kromann.info, herunder kopiere dem til brug for undervisning. Det må man gerne. Jeg lægger jo ikke så lidt arbejde i siden, og det er naturligvis for at den skal blive brugt. Jeg beder bare om, at det man bruger bliver forsynet med en kildehenvisning til https://bridge.kromann.info.

Det sker at jeg bliver opmærksom på, at konventionsbeskrivelser fra min bridgeside simpelthen er kopieret (for nu ikke at bruge værre udtryk) til en anden bridgeside uden kildeangivelse. Det er selvfølgelig ikke ok. Det er også en dårlig ide at kopiere et opslag til en anden hjemmeside i stedet for at linke til det. Jeg reviderer jo jævnligt, og man risikerer så at bruge en "gammel" udgave.

Men altså: Brug bare løs hvad I kan bruge, men sæt lige en kildehenvisning på, tak!